Ohhhh…suamiku..

Posted: December 4, 2012 in baby, cinta, pregnant, suamiku

Suatu petang di sebuah klinik kesihatan kerajaan.

Doc: Ini kepala dia. Kita ukur ye. Hmm, normal lah ukuran dia utk 5bulan.
Hubby: Mcmana doc? Normal ke tu?
Doc: Ye, normal. Ok, ni tulang belakang dia. Ha, nampak tak degupan jantung dia tu?
Hubby: Oh, dah nampak ye doc?
Wifey: (Tahan gelak)
Doc: Mestila dah nampak. Dah lame dah nampak. 5bulan dah kan. Ok, sekarang kita ukur panjang kaki dia plak.
Hubby: Ooo, dah ada kaki ke?
Doc: Memang dah ada kaki pun…
Wifey: (oh suamiku….fghjfssftubbkif)

Itulah…sebelum ni taknak ikut masuk bilik doc..nak tunggu dalam keta je ye..bila dah masuk, banyak pulak soalan tak logik yang keluar..biase lah, neves, anak first kan 😉

Advertisements
Comments
  1. Lily says:

    Cute je awak suami isteri.. Saya kawin february 2012, dah almost setahun.. Masih TTC.. Pun baru jumpe jus Gulshan ni jugak.. Dengar good story awak.. Berkobar2 saya nak amalkan… Selain tu.. Ade petua2 atau usaha2 lain yg awak amalkan utk pregnent ??

    • Alhamdulillah..usaha lain?hmm..saya diet sebab mmg doc suruh turunkan berat badan.saya ada pcos,so kna diet utk stabilkan hormon..saya ada jugak mkn pil2 herba,pastu stop sbb nak try cara semulajadi coz dah tak pjj ngn hubby 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s